Om

Vikens gård

I dalen nedanför fjället ligger våran fantastiska gård, i en naturskön miljö, omgiven av älven, skogen och ängarna. En fantastisk plats för en avkopplande semester. Gården har anor från 1700-talet, men har renoverats åtskilliga gånger under åren.

Hyra boendet här är perfekt för dig som är ute efter en lugn semester med barnen eller en semester full av aktiviteter. Här kan du få allt.

Bilfärden till skidbackarna tar ungefär tio minuter, så ni slipper stöket och stojet som kan pågå under kvällarna på fjället men det är ändå nära så ni kan unna er en after ski eller en god middag på någon utav fjällets alla restauranger.

Tvärs över gatan från gården ligger Försgården som har bar och restaurang med fullständiga rättigheter. Där kan man även äta frukostbuffé om man önskar men det måste bokas dagen innan.

Gården har fyra lägenheter uppdelat på tre hus, med totalt 35 bäddplatser.

Alla lägenheter är utrustade med kompletta kök, sängar med kuddar och täcken (ej bäddkläder), TV med basutbud, radio och cd-spelare.

Här bor även vi som äger gården tillsammans med våra hundar. Vi har tre vallhundar som bor inomhus men vi har också siberian huskys som bor ute i sina hundgårdar året runt.